De opzet van de cursus

Golf Fun Factor :
Gun jezelf dat plezier en doe mee!

De opzet van de cursus

Golf Fun Factor :
Gun jezelf dat plezier en doe mee!

Golf Fun Factor

Niet alleen de beste, maar ook de meest complete start in Golf

" Waarom zou ik voor Golf Fun Factor kiezen?"
Golf Fun Factor is de enige cursus die aan techniek, mentaal, tactisch, training en alle do's en don'ts rond de golfbaan heel veel aandacht besteed. Aandacht van gekwalificeerde professionals die hun sporen verdiend hebben op al deze gebieden. En die er altijd bij zijn. 10 weken lang. Met die basis loop je gegarandeerd met zelfvertrouwen iedere baan op en beleef je daar heel veel plezier aan. Want je beheerst het spel, de gewoontes en de do's en don'ts op en rond de golfbaan. Je bent direct een plezier om mee te spelen voor iedere andere golfer.

"Maar die 1- en 2-daagse cursussen dan?"
Daar heb je helemaal niets aan. Althans niet als je echt wilt leren golfen en daar nog jaren van wilt genieten. Je weet na zo'n cursus net aan welke kant je de stok moet vasthouden en niet veel meer. En je hebt verder echt geen idee wat je wel en vooral ook niet moet doen in en om de baan heen. Daarom houden 12000 van de 20000 mensen die zo beginnen binnen 2 jaar weer op met golfen. Want er is helemaal niets leuks aan golf als je er niet alleen helemaal niets van kan, maar er ook nog eens niets van begrijpt. Voor jou niet, maar ook voor anderen niet.

De groepsgrootte

Bij de Golf Fun Factor cursus bestaan de groepen uit minimaal 3 en maximaal 4 deelnemers. Hiermee garanderen we volop aandacht voor iedereen.

Mentale Training

Tijdens alle lessen, trainingen en baanlessen krijg je ook mentale training. Een onmisbare basis als je zo met plezier en zelfvertrouwen zelfstandig de baan in wil gaan.

Professionals / Golfleraren

Golf Fun Factor wordt uitgevoerd door een zorgvuldig gekozen selectie van gekwalificeerde golfprofessionals. Zij zijn bij iedere les of training aanwezig.

Golfles

Je krijgt 6 themalessen van 2 uur als er 4 deelnemers zijn. Zijn er 3 deelnemers dan krijg je zes keer 1,5 uur les. 

Golftraining

Iedere groep kan meedoen aan 5 regionale trainingen. Bij iedere training geeft de aanwezige golfprofessional tips om je training zo effectief mogelijk te maken. Samen trainen is leuk en je ontmoet tijds een training ook nog andere enthousiaste golfers!

NGF Registratie en kortingen

De Golf Fun Factor cursus is inclusief lidmaatschap Golf4Holland en registratie NGF. Als lid van Golf4Holland krijg je 50% korting op meer dan 100 banen in Nederland en Europa. Ook dit is allemaal inbegrepen in deze cursus!

Theorieles

Om zelfstandig de baan in te mogen moet er een theorie examen worden afgelegd. Via Golf4Holland kun je hier kosteloos online oefenexamens oefenen. Tijdens de theorieavond nemen we een examen met je door. Vervolgens ga je zelf het echte examen maken: een uitstekende voorbereiding om de baan in te gaan.

Baanles

Je gaat 3 maal 9 holes spelen onder begeleiding van de golf professional. Je leert hierbij diverse spelvormen, bewegen in de baan en natuurlijk de praktische toepassing van regels en etiquette. Bij de laatste baanles kunt je ook je score maken om je handicap 54 te behalen. Iedere ronde van 9 holes duurt ca. 2 uur.

Je Investering

Leenclubs en Driving Range ballen zijn uiteraard inbegrepen bij de prijs. Cursisten krijgen ook een speciale aanbieding om compleet "uitgerust" te zijn!

Kosten €595,- per deelnemer ALL IN.
Schrijf je nu hier in!

Nog vragen

Bel of Whatsapp gerust voor meer informatie en mogelijkheden naar het nummer van Golf Fun Factor; +31619557546. Of neem even contact op via messenger – of via ons contact formulier! Wil je even teruggebeld worden? Geen probleem – laat dan hier even je naam en telefoonnummer achter en we bellen je zo spoedig mogelijk!

Bestel Golfclubs op jouw maat

Bij de Golf Fun Factor cursus is het mogelijk om een starters set golfclubs op jouw maat te bestellen. meer informatie. Klik hier.