FAQ / Veelgestelde Vragen
FAQ / Veelgestelde Vragen

Hieronder vind je vaak gestelde vragen over Golf Fun Factor.
Dé golf cursus voor iedereen

Wil je ook met veel plezier golfen?
Ontspannen en met zelfvertrouwen de baan in?
Kies dan voor Golf Fun Factor. Plezier gegarandeerd!

Golfbaan Kagerzoom

GeertJan Bakker 

Opgegroeid met golf met vader als golfpro
Ondertussen zelf alweer 32 jaar golfpro. Het idee achter de GFF sprak me gelijk aan toen ik het hoorde. Ik ben sindsdien heel enthousiast. Het is in zijn totaliteit een nieuwe unieke manier van leren golfen.
En het is naar mijn idee de beste manier om te starten met golf!

Dé golf cursus voor iedereen

Wil je ook met veel plezier golfen?
Ontspannen en met zelfvertrouwen de baan in?
Kies dan voor Golf Fun Factor. Plezier gegarandeerd!

Hoe lang duurt het voordat ik ingedeeld ben?

U kunt binnen 30 dagen na aanmelding met uw eerste les beginnen! Behoudens overmacht zal GFF uw betaling volledig retour storten indien u niet binnen 30 dagen met uw eerste les kunt beginnen.

Kan ik annuleren?

De klant  heeft het recht de GFF Cursus te annuleren:

Binnen 7 dagen na betaling
Indien u binnen 7 dagen na betaling uw bestelling annuleert, dan ontvangt u volledige restitutie van uw betaling minus 25 Euro kosten. Indien u al lesmateriaal heeft ontvangen van ons, zullen wij het retour bedrag overmaken nadat wij het lesmateriaal terug hebben ontvangen. Verzendkosten worden in mindering gebracht van het te restitueren bedrag. Indien het lesmateriaal al aangebroken is of niet meer in originele staat verkeert, zullen deze materialen in rekening gebracht worden.  

Binnen 14 dagen na betaling
Indien u binnen 14 dagen na betaling uw bestelling annuleert, dan ontvangt u volledige restitutie minus 170 Euro kosten. Indien u al lesmateriaal heeft ontvangen van ons, zullen wij het retour bedrag overmaken nadat wij het lesmateriaal terug hebben ontvangen. Verzendkosten worden in mindering gebracht van het te restitueren bedrag. Indien het lesmateriaal al aangebroken is of niet meer in originele staat verkeert, zullen deze materialen in rekening gebracht worden.  

Meer dan 14 dagen na uw betaling en meer dan 7 dagen voor uw eerste golfles
Als u een GFF Cursus meer dan 14 dagen na uw betaling en meer dan 7 dagen voor de eerste golfles wilt annuleren, wordt 70% van de cursuskosten in rekening gebracht. Het retour bedrag zal verrekend worden met deze kosten en zo spoedig mogelijk teruggestort worden. Indien u al lesmateriaal heeft ontvangen van ons, zullen wij het retour bedrag overmaken nadat wij het lesmateriaal terug hebben ontvangen. Verzendkosten worden in mindering gebracht van het te restitueren bedrag. Indien het lesmateriaal al aangebroken is of niet meer in originele staat verkeert, zullen deze materialen in rekening gebracht worden.  

Binnen 7 dagen of minder tot voor uw eerste golfes
Als u een GFF Cursus 7 dagen of minder voor de eerste golfles wilt annuleren, zal er geen restitutie plaatsvinden van het cursusgeld. Indien u al lesmateriaal heeft ontvangen van ons, zullen wij het retour bedrag voor dat lesmateriaal overmaken nadat wij het lesmateriaal terug hebben ontvangen. Verzendkosten worden in mindering gebracht van het te restitueren bedrag. Indien het lesmateriaal al aangebroken is of niet meer in originele staat verkeert, zullen deze materialen in rekening gebracht worden. 

Kan ik ook alleen lid worden van GFF voor de Handicap Registratie?

Ja, dat kan! U meldt zich dan even aan via deze link

U komt dan op het inschrijfformulier van onze partner Golf4Holland, onze partner op het gebied van NGF Handicap registratie. Dankzij Golf4Holland heeft u ook toegang tot 50% korting op meer dan 100 banen binnen en buiten NL. U kunt ook wereldwijd scores registreren met behulp van de handige apps (Android en iOS) van Golf4Holland

Dé golf cursus voor iedereen

Wil je ook met veel plezier golfen?
Ontspannen en met zelfvertrouwen de baan in?
Kies dan voor Golf Fun Factor. Plezier gegarandeerd!

Extra vragen...?

Vul onderstaand formulier in als je nadere informatie nodig hebt of een vraag hebt die we hierboven niet hebben staan. We nemen dan zsm contact met je op!

Versturen